voor hulp & advies

Hondenadviseur

Voor hondeneigenaren die op zoek zijn naar hulp en begeleiding van een professional op het gebied van voeding, gezondheid en gedrag waar je tegen aan kan lopen met een hond aan jouw zijde.

Geen enkele hond of situatie is hetzelfde daarom zijn alle adviezen op maat.

Twijfels..

"Doe ik het allemaal wel goed?"

In het leven met onze honden komen er verschillende vragen of twijfels op ons pad. Onze honden zijn totaal afhankelijk van ons. We bepalen waar, wanneer en wat ze eten, wanneer ze naar buiten gaan en hoelang en waar ze moeten slapen.

Je hebt het beste met jouw hond voor en doet er alles aan om te zorgen dat jouw vriend te beste zorg krijgt. Maar soms komt daar dan die twijfel om de hoek, doe ik het wel goed? En is dit wel echt het beste voor mijn hond want als er iets is wat je niet wil is dat je jouw hond tekort doet.

Door middel van diverse consulten op maat gemaakt voor jou en jouw hond en jullie situatie geef ik advies en begeleiding en of dat nou is omdat je vragen of problemen hebt of omdat je wilt voorkomen dat je deze krijgt. Ik sta voor jullie klaar om de zorgen en twijfels bij je weg te nemen. 

Het leven met honden is nou eenmaal het beste wat je kan overkomen.

Heb je vragen over een van de consulten?
Ik bijt niet..