gezonde voeding

Voedingsadvies op maat

Voor hondenbaasjes de willen weten of de voeding die hun hond krijgt goede en gezonde voeding is waarbij de hond geen tekorten of overschoten oploopt.

schappen vol

De keuze is reuze

Sta jij ook wel eens in de dierenwinkel te kijken naar de schappen die vol liggen met verschillende voeding voor onze honden? En vraag jij je dan ook wel eens af welke voeding eigenlijk echt goed is voor jouw hond? De keuze is zo groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

De mooiste verpakkingen en de leukste teksten, op welke basis kies jij de juiste voeding voor jouw hond? Kijk jij dan achterop de ingrediëntenlijst, maar snap je eigenlijk dan nog niet precies wat erin zit? Toch is het best belangrijk om te weten wat jij precies aan jouw hond geeft.

Weet jij of de voeding die je geeft de volledige behoefte van jouw hond afdekt? Kan het zijn dat jouw hond tekorten of overschoten oploopt? Simpel weg omdat je eigenlijk niet echt weet wat erin zit. Twijfel je wel eens waar je nou goed aan doet? 

 

complete voeding

Je doet het goed

Zou het niet fijn zijn als je de zekerheid hebt dat de voeding die je jouw hond geeft voldoet aan de behoefte, dat jouw hond echt niks tekort komt en voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt om gezond te blijven.

Zou het geen opluchting zijn om te weten dat je het goed doet, en onbewust jouw hond niet tekort doet.

 

meten is weten

Hoe het werkt

Na het invullen van een uitgebreide vragenlijst ga ik aan de slag. Ik begin met de analyse van de huidige voeding van jouw hond. Ik kijk naar de macronutrienten en de micronutrienten en hoe de voeding verder is opgebouwd.

Daarna bereken ik de complete voerbehoefte uit van jouw hond op basis van leeftijd, ras, gezondheid en activiteiten. Na al deze berekeningen kan ik de huidige voeding vergelijken waardoor ik inzicht krijg in eventueel tekorten of overschoten en hoe goed dat de voeding aansluit bij de behoefte van jouw hond.

Aan de hand van deze berekeningen maak ik een conclusie en een advies over de huidige voeding, dit wordt verwerkt in een uitgebreid verslag.

Hier zullen ook eventuele tips voor aanvullingen of aanpassingen van het voer in staan.

Hierna heb je zelf dan ook een goed overzicht in wat je jouw hond precies geeft.

vraag aan

Voercheck op maat

Heb je vragen?
Stuur mij dan een berichtje