unieke herinnering

Dierenfotografie

Als je op zoek bent naar een liefdevolle herinnering van jouw beste vriend. Unieke portretten die tijdens een ontspannen sfeer worden vastgelegd. In alle rust en geduld zodat jouw dier zichzelf kan zijn.

alsof de tijd even stil staat

Dieren hebben inmiddels een speciaal plekje in ons leven gekregen. De mooie momenten vliegen veel te snel voorbij en soms zou je willen dat je de tijd even stil kon zetten. Je kunt je geen leven voorstellen zonder jouw beste vriend. Onze tijd samen is kostbaar want helaas hebben ze niet het eeuwige leven, hoe graag wij dat ook zouden willen.

als plaatje aan de muur

Ieder dier heeft een eigen en unieke blik in hun ogen en een uitstraling die bij ze passen, wat maakt dat jij jouw dier uit duizenden herkent.

Die bijzondere blik aan de muur of in een mooie lijst op de kast.

Een herinnering die niemand meer van jou af pakt en die voor altijd zal blijven bestaan. Waar je jaren later met veel liefde naar terug kan kijken. Dat is jouw beste vriend op zijn eigen bijzondere manier voor eeuwig en altijd.

Hond, kat, konijn, varken of een kip, alle dieren zijn welkom!

jouw beste vriend als model

Ik maak voor jouw die liefdevolle herinnering die voor altijd blijft bestaan, een herinnering van geluk. We gaan samen op pad naar een mooie locatie, die ik vooraf heb bekeken zodat ik zeker weet waar de mooiste plekjes te vinden zijn.

Tijdens de fotoshoot vind ik het belangrijk dat jouw dier op zijn gemak is. Hoe ontspannender de sfeer is hoe mooier jouw dier op de foto staat. Tijdens de fotoshoots is er dan ook geen tijdslimiet, de tijden die worden aangegeven zijn slechts een indicatie van hoelang ik gemiddeld bezig ben. Duurt het wat langer dan is dat voor mij uiteraard geen probleem. 

Door mijn studie dierenzorg en specialisatie in gedrag kan in goed in schatten en draag ik er zorg voor dat het welzijn en het plezier van de dieren voorop staat.

Het is ook niet perse nodig dat jouw beste vriend losloopt. Veiligheid is ook een belangrijk punt.  Ik heb speciale fotolijnen of fotohalsters voor paarden die ik achteraf makkelijk uit de foto kan halen, zodat het toch lijkt dat jouw dier los staat.

Na de fotosessie afhankelijk van welke keuze dat jij maakt heb ik gemiddeld rond de 4weken de tijd nodig om de foto’s te voorzien van de finishing touch.

Bij de keuze voor de luxe fotoshoot probeer ik diezelfde dag of binnen enkele dagen de foto’s in de online omgeving te zetten zodat het uitzoeken kan beginnen.

Wil je een fotoshoot cadeau doen dan is dat uiteraard ook mogelijk. De cadeaubon kan worden opgehaald of worden verstuurd.

poster your pet
luxe fotoshoot
cadeaubon