jouw hond gezond

voedingsadvies

Voor hondeneigenaren die meer inzicht willen krijgen in welke voeding het beste bij hun hond past.

Geen enkele hond of situatie is hetzelfde, daarom zijn alle adviezen op maat.

eet jouw hond gezond?

Je loopt door de dierenwinkel, struint over het internet, op google zoek je verschillende hondenvoermerken op maar je komt er niet echt uit. Overweldigend door de vele merken met mooie termen en kleurrijke verpakkingen.

Vragen die in je opkomen zijn: Welke voeding is eigenlijk geschikt voor mijn hond en hoe maak ik die keuze?  Hoe kies ik tussen voeding A of voeding B? Welke is beter?

Je ziet door de bomen het bos niet meer maar je zou wel willen weten dat je het goed doet. Jouw hond is namelijk op dit moment gezond en dat wil je ook heel graag zou houden. Dus het is belangrijk dat jouw hond voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Je vraagt je misschien af of de huidige voeding hier wel aan voldoet.

Je hebt misschien al verschillende merken geprobeerd en afgewisseld, en misschien kies je wel op gevoel want heel eerlijk de etiketten achter op de verpakking zeggen je eigenlijk helemaal niks.

Want waar moet je eigenlijk op letten?

Tico2022SM
weet wat je geeft

Terwijl je aan het aanrecht staat of in de bijkeuken de voeding van jouw hond klaar maakt is er geen twijfel meer, wat je jouw hond voert past bij jullie behoefte.

Geen getob meer als je weer de laatste voorraad aanbreekt en voer moet bestellen, je weet wat je geeft en ook waarom. Daarnaast weet je ook wat je naast de voeding aan jouw hond kan geven zodat jouw hond een gezonde en gevarieerde voeding binnen krijgt.

ik neem die zorg voor je weg

Na het boeken van een basis adviesconsult krijg je van mij een uitgebreide vragenlijst toegestuurd. Deze vragenlijst bevat voor mij alle belangrijke gegevens die nodig zijn om tot een goed advies te kunnen komen. In deze vragenlijst kun je ook aangeven wat de specifieke hulpvraag is of dat het om een preventief advies gaat.

Na het invullen van deze vragenlijst plannen we samen een consult in. Je kunt hierbij kiezen tussen een telefonisch consult of een consult via zoom. Dit consult duurt 30 minuten. Vooraf aan het consult bestudeer ik de vragenlijst uitgebreid zodat we alle tijd hebben om jullie hulpvraag te bespreken.

Tijdens dit consult zal ik je meer vertellen over de belangrijkste aspecten in hondenvoeding en waar je op let om een geschikte voeding te kiezen.

Daarnaast lopen we samen de vragenlijst na op de belangrijke punten en zal ik daar een uitgebreide uitleg en tot slot een passend advies voor geven.

 

wat kun je verwachten..
voor wie is dit niet

review van klanten

voedingsadvies
voerverrijking
receptenboek

hondenwelzijn

Welzijn van onze honden staat bij mij altijd bovenaan. Mijn missie is welzijn verhogen door hondeneigenaren te helpen met de gezondheid van hun hond.

Jij bent uniek

Ieder verhaal is uniek en ik help jullie op de manier die bij jou past. Mijn klanten zijn niet alleen klanten maar belangrijke mensen in mijn leven met een eigen verhaal, emotie en gevoel.

Gediplomeerd

Ik ben onder andere gediplomeerd bedrijfsleider dierenzorg, kynologisch instructeur en klinisch voedingsdeskundige & fitness trainer voor honden