Jouw hond gezond menu e-book

Om jou op weg te helpen in een wereld over gezonde toevoegingen aan de voeding van jouw hond heb ik een e-book geschreven.

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het toevoegen van 20% verse ingredienten aan de voeding van jouw hond een hoop gezondheidsvoordelen heeft. En omdat ik denk dat jij net zoveel van jouw hond houdt als ik dat doe van de mijne ga ik er vanuit dat je zolang mogelijk van jouw lieverd wil genieten.

Gezonde en gevarieerde voeding is een enorm belangrijk aspect in de gezondheid. Ik streef naar een langere, gelukkig en gezondere leven voor onze honden.

Ik wens je heel veel plezier met het lezen en het maken van fantastische voedingen voor jouw hond. Heb je vragen stel ze dan gerust!

Gratis e-book

Het jouw hond gezond menu

Ik help je op weg met het verrijken van de voeding van jouw hond. In dit e-book neem ik je mee in een wereld van functionele en gezonde toevoegingen voor een gezondere leefstijl voor honden. Na het invullen van je gegevens ontvang je het e-book via de mail. Heb eventjes geduld het kan een paar minuten duren voor hij binnen is.

Heb je vragen?
Stuur mij dan een berichtje