dit is Daan!

"My life without animals is like taking a breath without air"

Leer mij kennen…

In het kort: Daan van Danielle, 36jaar oud, wonend in Bavel samen met mijn fantastische 4 honden.

De rottweilers Tico & Dino en de Franse Bulldogen  Tyson & Nevi.

Omdat ik het liefst de hele dag omgeven ben door dieren zal het je misschien niks verbazen dat ik naast hondenliefde ook een enorme liefde voor paarden heb. Met mijn Haflinger Joe & mijn fjordenbaby Jill is mijn beestenbende dan ook helemaal compleet.

Mijn grootste passie zijn toch wel de honden, vanaf kleins af aan is dit al zo. Ik ben opgegroeid omgeven door de liefde van onze honden Berner Senner Bijoux, Labrador Kiara, Boomer Cheeky en Mechelse Herder Djazz. De band die je met dieren opbouwd is ongekend. 

Als klein meisje riep ik altijd al dat ik dierenarts wilde worden en met deze voorliefde voor dieren begon mijn reis aan de opleiding Dierenzorg.

Waarom dan Daan&Dogs

Met mijn eigen honden heb ik door de jaren heen enorm veel liefde en mooie momenten meegemaakt, maar de realiteit is dat het daarnaast ook niet altijd rozengeur en manenschijn is.

Zo kan ik jullie als geen ander helpen omdat ik weet hoe het voelt dat je het even niet meer weet of dat je je zorgen maakt. Ik wil voor jou als hondenbaasje zorgen dat je het gevoel hebt dat je er niet alleen voor staat en dat jullie niet de enige zijn met twijfels of zorgen.

Veel problemen waar we tegen aan lopen met onze honden staan niet op zich maar hebben vaak meerdere raakvlakken. Daarom vind ik het enorm belangrijk dat er altijd naar het totaal plaatje gekeken wordt. Maar ook dat het advies past binnen jou haalbaarheid en mogelijkheden.

Ik werk aan de hand van uitgebreide vragenlijsten zodat ik een compleet beeld bij jullie situatie heb en aan de hand van deze vragenlijsten hebben we kort telefonisch contact omdat op papier het soms anders kan overkomen dan je misschien bedoeld. Ik hecht enorm veel waarde aan het juiste advies omdat ik ook het beste met jouw hond voor heb.

 

“Today’s good mood is sponsored by my dogs”

Mijn eigen trots

Dit zijn mijn eigen honden. Mijn trots en mijn motor achter Daan&Dogs.

Tico, Tyson, Nevi & Dino

Wat ik belangrijk vind

Samen sta je sterk

Mijn visie is samenwerken vanuit rust en vertrouwen waarbij het plezier tussen hond en baas bovenaan staat.

Dit alles bekeken door de ogen van
onze honden en waar hun natuurlijke behoeftes liggen.

Jij bent uniek

Mijn klanten zijn niet alleen klanten maar belangrijke mensen in mijn leven met een eigen verhaal, emotie en gevoel.

Ieder verhaal is uniek en ik help jullie op de manier die bij jou past.

Gediplomeerd

Ik ben onder andere gediplomeerd bedrijfsleider dierenzorg, kynologisch instructeur en voedingsdeskundige

Mijn opleidingen & cursussen

Behaalde diploma's & certificaten
Bedrijfsleider dierenzorg
Hondentrimmer
EHBO voor dieren
Rassenkennis hond
Bedrijfsvoering hondenuitlaatservice
Hondenfotograaf
Ethologie en lichaamstaal bij honden
Algemene basis africhters
Algemene basis africhters gevorderden
Kynologisch instructeur
Honden in de puberteit
Voedingsdeskundige hond & kat
Reactiviteit expert
Warming-up/ Cooling down voor honden
Bewegingsleer/ revalidatie (in opleiding)
Dierengezondheidszorg (in opleiding)

Bijscholingen

Bijscholingen en lezingen
BAT-training
Massage bij angst
Castreren of steriliseren bij honden
De relatie tussen gedrag en gezondheid
Vuurwerkangst
Voeding & gedrag
Basis hondenvoeding
Photoshop hondenfotograaf
De taal van de hond
Hondenfotograaf gevorderen
Voeding voor honden BARF & KVV
Emoties bij honden
Pijn herkennen bij je hond
Hoogrisico-honden
Uitvalgedrag bij honden
Castratie/sterilisatie en de werking van de geslachtshormonen
Ongewenst gedrag bij honden en de oorzaken ervan
Corrigeren, het C-woord
Wat is pijn?