Ieder uitje is een feestje!

Hondenuitlaatservice

Voor hondenbaasjes die op zoek zijn naar een leuk hondenuitje voor hun hond. Heerlijk genieten in het bos met andere hondenvriendjes. De wandelingen zijn op basis van positiviteit, rust en vertrouwen.

zit jouw hond ook de hele dag alleen op jou te wachten?

 Terwijl je overdag aan het werk bent zit jouw hond misschien wel alleen thuis, te wachten tot je weer terugkomt.

Je voelt je schuldig als je weggaat wetende dat hij de dag alleen door moet brengen. Terwijl je eigenlijk vindt dat jouw hond het niet verdient om heel de dag alleen te zijn, daar heb je tenslotte geen hond voor in huis genomen. 

Als je thuiskomt compenseer je misschien wel de tijd maar aan de andere kant heb je zelf ook nog afspraken of andere verplichtingen gepland staan. Daardoor heb je ook niet altijd tijd om een hele uitgebreide wandeling te maken na je werk.

Soms komt je hond dan niet elke dag aan de hoeveelheid beweging die hij eigenlijk wel nodig heeft. 

Je voelt je schuldig dat je hem tekort doet maar je wil ook je buren of familie er niet continue mee lastig vallen. 

Ik weet hoe je je voelt, jaren geleden voelde ik dit ook!

 

het uitje voor jouw hond

Als je aan het werk bent en je er aan denkt dat jouw hond op dat moment heerlijk aan het genieten is van een lekkere wandeling met andere hondenvriendjes in het bos.

Snuffelen, rennen of misschien wel graven, in jouw gedachten weet je precies van jouw hond wat hij zou doen als je in het bos zouden zijn.

Geen schuldgevoel meer als je ’s morgens richting je werk vertrekt, als je wat langer moet doorwerken of als je in de avond nog een afspraak hebt of simpel weg ook lekker op de bank wil ploffen na je werk.

Samen met je hond, want die ligt inmiddels moe en voldaan in zijn mand, te dromen over alle avonturen die hij met zijn vriendjes in het bos heeft meegemaakt.

weg met dat schuldgevoel, bij ons is ieder uitje een feestje!

Ik neem de zorg voor je weg want ik neem jouw hond mee voor een heerlijke wandeling in het bos met andere hondenvriendjes. Tijdens onze wandelingen staan goede zorg en plezier voorop. Het onbezorgd samen spelen, rennen, graven of sjouwen met takken, er is voor ieder wat wils. 

De wandelingen worden aangepast aan de behoefte van de honden. Door het wandelen met vaste vriendjes hebben wij stabiele groepen, de honden kennen elkaar en er ontstaan vaste speelmaatjes. Daardoor leren honden op een goede manier te socialiseren en heeft het een positief effect op de opvoeding.

De wandelingen zorgen voor het voorzien in de dagelijkse behoefte aan beweging, daardoor heeft dit ook effect op het behouden of verbeteren van de conditie van jouw hond.

 

nog meer voordelen..
hoe gaat dat dan..

Van maandag t/m vrijdag zijn er 2 groepswandelingen per dag. De wandeltijden van de ochtendgroep liggen tussen 9.30-11.30 en van de middaggroep 13.00 – 15.00.

Ik heb een mooi wandelgebied ter beschikking. Wij hebben een overeenkomst met Staatbosbeheer voor de Seterse Bossen in Dorst.

Tijdens het ophalen worden de honden voorzien van de halsband met penning & GPS-systeem. Dit GPS-systeem staat in directe verbinding met mijn telefoon. Mocht er onverhoopt iets gebeuren weet ik ten alle tijden waar de hond is. Gelukkig gebruik ik ze zelden maar een fijne geruststelling als ik met je dierbare bezit op pad ben.

Eenmaal in het bos aangekomen zullen wij gaan genieten van een uitgebreide wandeling van minimaal een uur. Uiteraard wordt er tijdens de wandelingen rekening gehouden met de samenstelling van de groep en en daarop bepalen we het wandeltempo, maar ook met de weersomstandigheden, denk bijvoorbeeld aan warmte. We bekijken per wandeling waar de behoeftes liggen van de honden, lekker snuffelen, even uitrusten in de schaduw of koel zand of een een flinke up tempo wandeling waar er volop wordt gerend.

Als we moe en voldaan weer bij de bus zijn aangekomen staat er voor de honden een lekkere bak met vers water klaar. Na eventueel te zijn afgedroogd of schoongemaakt gaan we de bus weer in om weer huiswaarts te keren.

 

kennismaking

Lijkt de uitlaatservice iets voor jou en jouw hond? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. We maken dan kennis met elkaar en natuurlijk met de hond. Omdat je in de toekomst misschien jouw hond aan mij toevertrouwd vind ik het erg fijn om jullie te leren kennen. 

Voor de kennismaking heb je 2 keuzes namelijk:

1: Ik kom bij je thuis voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we alle belangrijke zaken bespreken en kun je alles vertellen over jouw hond. Samen zullen we dan bepalen aan de hand van jullie wensen en het karakter van de hond welke wandeling het beste bij jullie zou passen. We hebben dan alle tijd om alles te bespreken en kan ik een vertrouwde omgeving kennis maken met jouw hond.  

2: Bij deze optie bespreken we alles wat hierboven genoemd staan telefonisch. Dan maken we een afspraak zodat jij samen met jouw hond een wandeling mee wandelt met de uitlaatservice. Je komt dan op eigen gelegenheid op onze afgesproken wandeling naar het bos en zullen samen de wandeling maken. Het voordeel van de kennismaking is dat het voor de hond soms prettig kan zijn om met een baasje aan zijn zijde geintroduceert te worden in de groep, als je twijfelt of de uitlaatservice iets voor jouw hond is, als je hond wat afwachtend is tegen over vreemde of als je gewoon zelf een keer ervaart hoe een wandeling gaat.

Indien je dan besluit gebruik te willen maken van de uitlaatservice sluiten we het gesprek af met inschrijfformulier. Deze ontvang je via de mail en kun je dan op je gemak online in mijn systeem invullen. 

Zo! Jouw hond is helemaal klaar voor zijn eerste Daan&Dogs-wandeling, de eerste proefwandeling is gratis, ook als je kies voor de kennismaking van optie 2. Zo kunnen we bekijken of mijn service echt bij jullie past en natuurlijk het allerbelangrijkste of de hond er ook plezier aan beleefd.

mijn trots!
het meest luxe hondenvervoersmiddel

Ik neem je mee in een uitgebreide rondleiding door onze bus.

Wij vervoeren jouw beste vriend in een veilige en professionele bus. Deze bus beschikt over stevige inbouw benches, 2 elektrische ventilatiesystemen, led-verlichting en een thermohydrometer.

De bus is uitgerust met al het denkbare wat we tijdens en na de wandelingen nodig zouden kunnen hebben voor de juiste verzorging van jouw hond. Een kleine greep uit wat we allemaal bij hebben tijdens onze rit. 

groepswandeling
wandeltarieven

De abonnementsprijzen zijn gebaseerd op 44 werkweken per jaar

review van klanten

Heb je vragen?
Stuur mij dan een berichtje