Ieder uitje is een feestje!

Hondenuitlaatservice

Voor hondenbaasjes die op zoek zijn naar een leuk hondenuitje voor hun hond. Heerlijk genieten in het bos met andere hondenvriendjes. De wandelingen zijn op basis van positiviteit, rust en vertrouwen.

zit jouw hond ook de hele dag alleen op jou te wachten?

Voel jij je schuldig als jij aan het werk bent?

Terwijl je overdag aan het werk bent zit jouw hond misschien wel alleen thuis, te wachten tot je weer terugkomt.

Je voelt je schuldig als je weggaat wetende dat hij de dag alleen door moet brengen. Terwijl je eigenlijk vindt dat jouw hond het niet verdient om heel de dag alleen te zijn, daar heb je tenslotte geen hond voor in huis genomen. 

Als je thuiskomt compenseer je misschien wel de tijd maar aan de andere kant heb je zelf ook nog afspraken of andere verplichtingen gepland staan. Daardoor heb je ook niet altijd tijd om een hele uitgebreide wandeling te maken na je werk.

Soms komt je hond dan niet elke dag aan de hoeveelheid beweging die hij eigenlijk wel nodig heeft. 

Je voelt je schuldig dat je hem tekort doet maar je wil ook je buren of familie er niet continue mee lastig vallen. 

Ik weet hoe je je voelt, jaren geleden voelde ik dit ook!

hoe zou het voelen als je weet dat..

Jouw hond overdag kan genieten van zijn eigen uitje

Als je aan het werk bent en je er aan denkt dat jouw hond op dat moment heerlijk aan het genieten is van een lekkere wandeling met andere hondenvriendjes in het bos.

Snuffelen, rennen of misschien wel graven, in jouw gedachten weet je precies van jouw hond wat hij zou doen als je in het bos zouden zijn.

Geen schuldgevoel meer als je ’s morgens richting je werk vertrekt, als je wat langer moet doorwerken of als je in de avond nog een afspraak hebt of simpel weg ook lekker op de bank wil ploffen na je werk.

Samen met je hond, want die ligt inmiddels moe en voldaan in zijn mand, te dromen over alle avonturen die hij met zijn vriendjes in het bos heeft meegemaakt.

ik neem die zorg voor je weg

Weg met dat schuldgevoel, want bij ons is ieder uitje een feestje!

Ik neem jouw hond mee voor een heerlijke wandeling in het bos met andere hondenvriendjes. Tijdens onze wandelingen staan goede zorg en plezier voorop. Het onbezorgd samen spelen, rennen, graven of sjouwen met takken, er is voor ieder wat wils. De wandelingen worden aangepast aan de behoefte van de honden. Door het wandelen met vaste vriendjes hebben wij stabiele groepen, de honden kennen elkaar en er ontstaan vaste speelmaatjes. Daardoor leren honden op een goede manier te socialiseren en heeft het een positief effect op de opvoeding.

De wandelingen zorgen voor het voorzien in de dagelijkse behoefte aan beweging, daardoor heeft dit ook effect op het behouden of verbeteren van de conditie van jouw hond.

nog meer voordelen..

mijn werkwijze

Hoe gaat dat dan..

Van maandag t/m vrijdag zijn er 2 groepswandelingen per dag. De wandeltijden van de ochtendgroep liggen tussen 9.30-11.30 en van de middaggroep 13.00 – 15.00.

Ik heb een mooi wandelgebied ter beschikking. Wij hebben een overeenkomst met Staatbosbeheer voor de Seterse Bossen in Dorst.

Tijdens het ophalen worden de honden voorzien van de halsband met penning & GPS-systeem. Dit GPS-systeem staat in directe verbinding met mijn telefoon. Mocht er onverhoopt iets gebeuren weet ik ten alle tijden waar de hond is. Gelukkig gebruik ik ze zelden maar een fijne geruststelling als ik met je dierbare bezit op pad ben.

Eenmaal in het bos aangekomen zullen wij gaan genieten van een uitgebreide wandeling van minimaal een uur. Uiteraard wordt er tijdens de wandelingen rekening gehouden met de samenstelling van de groep en en daarop bepalen we het wandeltempo, maar ook met de weersomstandigheden, denk bijvoorbeeld aan warmte. We bekijken per wandeling waar de behoeftes liggen van de honden, lekker snuffelen, even uitrusten in de schaduw of koel zand of een een flinke up tempo wandeling waar er volop wordt gerend.

Als we moe en voldaan weer bij de bus zijn aangekomen staat er voor de honden een lekkere bak met vers water klaar. Na eventueel te zijn afgedroogd of schoongemaakt gaan we de bus weer in om weer huiswaarts te keren.

 

kennismaking

Lijkt de uitlaatservice iets voor jou en jouw hond? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. We maken dan kennis met elkaar en natuurlijk met de hond. Omdat je in de toekomst misschien jouw hond aan mij toevertrouwd vind ik het erg fijn om jullie te leren kennen.

Tijdens dit gesprek zullen we alle belangrijke zaken bespreken en kun je alles vertellen over jouw hond. Samen zullen we dan bepalen aan de hand van jullie wensen en het karakter van de hond welke wandelingen het beste bij jullie zouden passen.

Indien je dan besluit gebruik te willen maken van de uitlaatservice sluiten we het gesprek af met inschrijfformulier. Deze ontvang je via de mail en kun je dan op je gemak online in mijn systeem invullen. 

Zo! Jouw hond is helemaal klaar voor zijn eerste Daan&Dogs-wandeling, de eerste proefwandeling is gratis. Zo kunnen we bekijken of mijn service echt bij jullie past en natuurlijk het allerbelangrijkste of de hond er ook plezier aan beleefd.

het meest luxe hondenvervoersmiddel

Mijn trots, de hondenbus

Ik neem je mee in een uitgebreide rondleiding door onze bus.

Wij vervoeren jouw beste vriend in een veilige en professionele bus. Deze bus beschikt over stevige inbouw benches, 2 elektrische ventilatiesystemen, led-verlichting en een thermohydrometer.

De bus is uitgerust met al het denkbare wat we tijdens en na de wandelingen nodig zouden kunnen hebben voor de juiste verzorging van jouw hond. Een kleine greep uit wat we allemaal bij hebben tijdens onze rit. 

Dit is hoe andere hondenbaasjes mijn service ervaren

Scroll door de reviews om er meer te lezen, of gebruik de navigatie (rondjes) hieronder.

aanbod

Groepswandeling

investering

Wandeltarieven

De abonnementsprijzen zijn gebaseerd op 44 werkweken per jaar

vind je het best een beetje spannend
of heb je vragen?
Stuur mij dan een berichtje