op naar een fitte hond

gezond gewicht

Voor hondenbaasjes die het lastig vinden hun hond op het juiste gewicht te krijgen. Die op zoek zijn naar professionele begeleiding zodat afvallen op een verantwoorde manier gebeurt.

Vanaf januari 2023!

calorieen tellen

Maar je geeft je hond al bijna niks

Een gezond gewicht draagt bij aan een de algehele gezondheid van de hond. 60% van alle honden in Nederland hebben overgewicht en 80% daarvan heeft last van gewrichtsproblemen. Daarnaast zorgt overgewicht voor nog meer problemen met betrekking tot de gezondheid. Allemaal redenen om te zorgen dat jouw hond op een gezond gewicht blijft.

Maar je hebt er alles aan gedaan, je geeft het niet meer dan op de verpakking van de voeding staat en daarnaast krijgt je hond weinig tot niks extra’s of je bent juist ruim minder van zijn voeding gaat geven en nog valt jouw hond niet af.

Of vind jij het gewoon lastig omdat je het gevoel hebt dat jouw hond al zou weinig krijgt en je nog minder moet gaan geven en voel je je schuldig daardoor en bij iedere poging die jij weer doet kijkt jouw hond met vragende ogen aan en zwicht je toch weer.

uitgebalanceerde voeding

Zonder jouw hond te kort te doen

Hoe zou het zijn als je precies zou weten wat er in de voeding van jouw hond zit, weet waarom jij steeds tegen dit probleem aan loopt en weet wat de oorzaak is dat jouw hond niet of weinig afvalt.

Je inzicht hebt in de hoeveelheden voeding die je je hond kan geven en wat jouw hond zou moeten krijgen zonder tekorten op te lopen. 

En zelfs weet welke extraatjes die je jouw hond kan geven zodat jij je niet meer schuldig hoeft te voelen.

stappenplan

Hoe het werkt

Binnenkort volgt hier het uitgebreide schema en uitleg over het gezond gewicht traject.

vraag aan

gezond gewicht

heb je vragen over dit traject?
Stuur mij dan een berichtje