hulp & advies

Telefonisch consult

Voor hondenbaasjes die op zoek zijn naar deskundig antwoord, adviezen of tips op al hun vragen over hun hond.

Ik help je op weg..

Loop jij tegen bepaalde vragen of problemen aan met jouw hond? Vragen die over de meeste uit een lopende onderwerp op het gebied van opvoeding en gedrag, voeding of gezondheid.

Je hebt je al wel eens een vraag uitgegooid bij vrienden of familie of het internet doorgespit. Daarbij stuit je op verschillende meningen of manieren waardoor je eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Je zou graag advies of tips willen van een professional maar een gedragsconsult aan huis is niet wat je zoekt of een stap te ver. Je hebt het gevoel dat je misschien al wel geholpen bent met een goede uitleg of advies over jullie situatie.

hulp & advies gesprek

Deskundige hulp vanuit huis

Hoe fijn zou het zijn als je op al je vragen en problemen een professioneel antwoord of advies zou kunnen krijgen wat ook nog op maat gemaakt is over jullie situatie.

Je voelt je serieus genomen en je hebt uitgebreid de tijd om jouw vragen te stellen waarbij je uitleg krijgt bijvoorbeeld over het gedrag zodat je weet waarom je hond bepaald gedrag laat zien of wat jouw hond bedoeld, ook als je vragen hebt over voeding of gezondheid. Welke keuze maak je en waar doe je goed aan. Zo wordt je duidelijk welke stappen je kunt zetten om jouw hond te kunnen begrijpen of te helpen en daardoor weloverwogen beslissingen kunt nemen.

En dat terwijl je misschien wel lekker op de bank zit met je hond die naast jou in zijn mand ligt en dus niet naar een locatie hoef te komen.

 

voorbereiding

Hoe het werkt

Je vraagt via de website een telefonisch consult aan door je gegevens in te vullen bij het formulier “boek je consult”. Binnen enkele dagen neem ik contact met jou op en je krijgt daarbij een uitgebreide vragenlijst waar je in grote lijnen gaat beschrijven waar jouw vraag over gaat. Zo kan ik beoordelen of ik met deze vragen of problemen telefonisch hulp kan bieden. Voor problemen die niet telefonisch behandeld kunnen worden omdat ze een uitgebreider traject vragen kan ik je daarin begeleiden. Voor onderwerpen die buiten mijn specialisaties vallen zal ik je adviseren of doorsturen naar de betreffende specialist zodat je altijd verzekerd bent van een deskundig advies.

 

Daarna kiezen we een datum en een tijd die voor jouw uitkomt. Dit gesprek zal einde van de middag, in de avonden of in de weekenden worden ingepland.

Het is ook mogelijk en soms kan het een fijne toevoeging zijn om filmpjes via whatsapp aan mij door te sturen zodat ik een betere beoordeling kan maken. Deze filmpjes kunnen dan uiterlijk een aantal dagen voor het consult naar mij worden doorgestuurd zodat ik nog ruim de tijd heb om deze uitgebreid te bestuderen.

Op de afgesproken datum en tijd zal ik dan telefonisch contact met je opnemen zodat we uitgebreid een gesprek kunnen voeren over jouw vragen. Hierbij zal ik dan zelf ook verder vragen stellen om situaties beter in kaart te kunnen brengen.

Na afloop ontvang je binnen 7dagen een samenvatting van ons gesprek zodat je later ook nog eens terug kan lezen wat het advies of de tips voor jullie waren.

Daarnaast ontvang je ook een losse module over het onderwerp waar jouw vraagstuk over ging als naslagwerk, deze module sluit aan bij het consult en zal deels ook zijn besproken.

Ik werk uitsluitend op een positieve manier vanuit begrip, vertrouwen en rust dus alle adviezen zullen op deze manier zijn opgebouwd.

hulp & advies gesprek

Telefonisch consult

Heb je vragen?
Stuur mij dan een berichtje